به گزارش خبرنگار مهر، میر حسین موسوی دوشنبه شب در دیدار با تعدادی از روحانیون و طلاب تبریزی در محل هتل پتروشیمی این شهر تاکید کرد که قطعا هر گونه ضعف در اجرای مسائل مهم کشور از سوی دولت در نهایت گریبانگیر روحانیت و نظام اسلامی خواهد شد.
وی با بیان اینکه اگر درس امام در خصوص ولایت فقیه نبود انقلاب اسلامی هم به پیروزی نمی رسید، افزود: حقیقت این است که بر اساس آموزه های امام اگر حکومت دینی به وظایف خود بد عمل کند همه و بیش از آن روحانیت ضرر خواهند کرد.
موسوی ادامه داد: از آنجا که دولت به عنوان مجری سیاستهای نظام اسلامی شناخته می شود ، این گونه نیست که عده ای بگویند دولت کاری را کرده، پس عواقب آن متوجه خود اوست، بنابراین با توجه به حساسیتهایی که در این چارچوب وجود دارد روحانیت نیز بالاجبار به سیاست کشیده خواهد شد.
این نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: البته بنده به شدت مخالف دولتی شدن روحانیت هستم اما به واسطه آنچه گفته شد در عرصه واقع گرایی روحانیت نمی تواند نسبت به مسائل سیاسی کشور بی تفاوت باشد.
وی با اشاره به اهمیت ویژه نقش نظارتی روحانیت بر امور کشور گفت: نظارت روحانیت بر دولت و سایر اجزای کشور از آن جهت اهمیت می یابد که سرنوشت خود روحانیت نیز در گرو نتایج عملکرد مجموعه نظام اسلامی است و اگر روحانیت در این خصوص خود را حفظ کند در واقع جامعه را حفظ کرده است.
مهندس موسوی با بیان اینکه نقد دولت در هر دوره ای از انتخابات کشور اهمیتی ویژه دارد، افزود: با توجه به اینکه در دوران انتخابات مسائلی در خصوص عملکرد دولت برملا می شود، نقش روحانیت در این حوزه اهمیت بیشتری می یابد ، چرا که تبعا تحلیل و اظهار نظر مجموعه روحانیون در این چارچوب تعیین کننده خواهد بود.
نخست وزیر کشور در دوران دفاع مقدس همچنین گفت: شک نکنید که اگر دولت وعده ای بدهد و در نظام اسلامی به آن عمل نکند، دیگران از جمله روحانیت نمی توانند خود را کنار بکشند و بگویند این موضوع به دولت مربوط است ، چرا که جوانانی که به واسطه رویه دولت با مشکلات بسیار مواجه شده اند همه چیز را از چشم دین، نظام دینی جمهوری اسلامی و روحانیت آن می بینند و نهایتا این جوان از اسلام و روحانیت رو بر می گردد.
وی یاد آور شد: بنا بر آنچه ذکر شد چنانچه روشنگری، انتقاد و تحلیل اقدامات دولت در نظام دینی وجود داشته باشد اقدامات دولت در نظام دینی به عنوان بدنامی این مجموعه محسوب نخواهد شد.
موسوی با انتقاد از رویه دولت نهم در عرصه های مختلف به دلیل حضور خود در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: متاسفانه در این دولت اتفاقاتی رخ داده که بنده حس کردم در صورت تداوم این رویه دیگر چیزی از ایمان و دین در کشور باقی نخواهد ماند و لذا در این عرصه حضور یافتم.
وی در ادامه سخنانش به خطر عادت جامعه به قانون شکنی اشاره کرد و گفت: حکومتی که برای مردم خود آزادی در قانون گریزی و عبور از چارچوبهای قانونی را جا بیندازد هر روز با مسائل بدتری مواجه خواهد شد.
این نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد که در صورت انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور آتی کشور، با با ارسال لوایحی ویژه دست دولت را برای همیشه در میدان انجام چنین تخلفاتی خواهد بست.
موسوی همچنین یکی از مهمترین دلایل شکل گیری فساد در کشور را مصرف منابع کمیاب برای اغراض کوتاه مدت سیاسی عنوان کرد و یاد آور شد : نباید از یاد ببریم اگر هم سیاستی وجود داشت که تا ده سال دیگر جواب می داد و در آن زمان دیگر کسی از ما تقدیر نمی کرد و برایمان کف نمی زدند بر ما واجب است که اجرای آن را پیگیری کنیم نه اینکه در هر استان که می رویم 200 مصوبه را بگذرانیم و مدام تعهدات و مطالبات کاذب را افزایش دهیم.
وی همچنین تاکید کرد: قطعا این وضعیت باید تغییر کند تا اهدافی که انقلاب اسلامی داشته محقق گردد اما طبعا هر دولتی که در آینده سر کار آید باید مشکلات فعلی کشور را بپذیرد و با به گردن گرفتن آنها و یاری مردم کار را آغاز کند بر این اساس انتظار کاهش تورم فعلی کشور در مدت یک ماه انتظاری غیر کارشناسی است.
نظر شما